De nieuwste video vind je hier! Het vierde en laatste interview: Joost in Australie !

woensdag 17 november 2010

Bijna alles geregeld en klaar voor vertrek!

Als meerdere dingen ineens goed lopen en je een stel meevallers hebt...betrap je jezelf er altijd weer op dat je een beetje bang om je heen begint te kijken..en gaat denken : "Ok..ha ha...erg grappig..wanneer komt nou het slechte nieuws?"


In de afgelopen weken hebben we op de valreep huurders gevonden voor onze woning, zodat we hier gelukkig veel kosten op kunnen besparen. En hebben we ook nog eens een auto gevonden in Perth, bij een aardige Australiër die bereidt is zijn mooie en betrouwbare 4WD Pajero aan ons te verkopen. Dat betekent ook weer een financiële meevaller, omdat we 2 maanden lang niet een auto hoeven te huren. Met name de enkele reis van Perth naar Broome zorgde ervoor dat de huurauto een duur grapje zou worden vanwege alle extra toeslagen. 
Maar nu hebben we dus een eigen auto (waar we nog wel een bed in moeten maken overigens) en we kunnen daardoor ook stoer off road gaan rijden! Ach ik zie nu al een mooi instructiefilmpje voor me, hoe je dan zo'n "bed-in-4WD" kan maken....van auto opmeten, naar bouwmarkt gaan en het klussen aan toe. To be continued...

En het huis gaat dus verhuurd worden, zogezegd is er altijd iemand aanwezig in ons knusse huisje wat ook al een fijn idee is op zich. Over precies twee weken zitten we in het vliegtuig naar Sydney en hebben we het meeste van onze persoonlijke bezittingen achtergelaten (in de opbergkast in een stel dozen) en een poging gedaan zo min mogelijk in onze tassen mee te nemen richting vliegveld.
Dit wordt ook nog een hele uitdaging denk ik, maar doordat ik vandaag al wat kleding onder de loep heb genomen is hierdoor de hoeveelheid 'draagbare' kleding in onze kast drastisch verminderd. Dit maakt de uiteindelijke keuze een stuk makkelijker..als ik tussen dat ene handige, warme truitje...of toch dat hele leuke..maar niet praktische blousje moet kiezen...

He..fijn zo..die stilte voor de storm..wat kan er nou nog fout kunnen gaan zou je bijna denken!?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op bovenstaand bericht kan hieronder! Liever persoonlijk contact? Stuur een mailtje naar stefanlieve@yahoo.com